واحد ها 

واحد دپارتمان ریلی 

صنعت ریلی به دلیل اهمیت بالای آن در کاهش آلودگی‌های زیست محیطی، کاهش مصرف سوخت، ایمنی بالا و حجم زیاد جابه‌جایی مسافر و کالا همواره مورد توجه دولت های کشورهای توسعه یافته بوده است و در سال‌های اخیر نیز کشورهای کمتر توسعه یافته با برنامه‌ریزی‌های سریع و جدی به سرعت زیرساخت‌های توسعه این صنعت را در کشورهای خود فراهم کرده و در تلاش برای پیوستن به قطار پرسرعت گسترش صنعت ریلی در کشور خود هستند . شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته با توجه به ضرورت توسعه حمل و نقل ریلی در کشور ، اقدام به تدوین نقشه راهی برای توسعه عملیاتی این صنعت و جذب سرمایه‌گذاران به این حوزه کرده است. در این راستا شرکت محورسازان سدید با توسعه دپارتمان صنایع ریلی خود ، سعی در پوشش دادن بخشی از نیازهای کشور را دارد .

واحد بازرگانی خارجی 

با گسترش فعالیت های شرکت محورسازان سدید در پروژه های EPC و نیاز به تامین مصالح و تجهیزات مورد نیاز از سایر کشورها، واحد بازرگانی خارجی ایجاد و توانست ارتباط تنگاتنگی با شرکتهای مطرح در عرصه بین المللی ایجاد نماید. از جمله فعالیتهای این واحد در سالهای اخیر میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :

عقد قرارداد خرید ریل با شرکت پنگانگ کشور چین
عقد قرارداد خرید ادوات ریلی با شرکت پانل کشور ترکیه
عقد قرارداد خرید ادوات ریلی با شرکت ریلتک کشور فرانسه
عقد قرارداد خرید ادوات ریلی با شرکت وسلو کشور آلمان
عقد قرارداد خرید ماشین آلات مکانیزه روسازی با شرکت پلاسر کشور اتریش
عضویت در اتاق مشترک ایران و چین

 واحد کنترل و تضمین کیفیت 

برپايي نظام تضمين و كنترل كيفيت به عنوان اصل ضروري در جهت نيل به بهبود كيفي در راهبرد و مديريت و طرح ريزي كيفي پروژه ها مورد تأكيد و توجه شركت محورسازان سدید مي باشد. شرکت محورسازان سدید با تدوين پلان كنترل و تضمين كيفيت (QA-QC) و پيگيري ضوابط آن در اجراي پروژه ها به مديريت كيفي پروژه هاي خود اهتمام ورزيده است و موفق به اخذ گواهی نامه های بین المللی در این خصوص شده است .
توجه به فرايند مديريت سيستماتيك برنامه ريزي و توجه به ملاحظات سازماني ، نظام مديريت پيمانكاران جزء و تأمين كنندگان كالا و خدمات پروژه ها ، مكانيسم هاي گزارش دهي و مديريت مستندات به عنوان بخشي از نظام تضمين كيفيت و فرايند عملكردي براي بازبيني و مرور نتايج فعاليتهاي مهندسي صورت گرفته و نظارت و آزمايش كيفي آنها به عنوان بخشهايي از نظام كنترل كيفيت در كنار اصول ديگر مربوط به مديريت كيفي پروژه ها مورد نظر و توجه بخشهاي مديريت كيفي شركت محورسازان سدید مي باشد.

واحد ایمنی و بهداشت 

شرکت محورسازان سدید مجموعه ای منسجم، پایدار و معتبر، متشکل از مدیران مجرب و متخصصین متعهد می باشد که خدمات خود را بر اساس اصول علمی و ارزشهای اخلاقی به انجام می رساند.
مدیران این مجموعه در راستای نیل به اهداف توسعه پایدار، حفظ سلامت و صیانت از نیروی کار که سرمایه اصلی شرکت هستند با پایبندی به اصول و عقاید زیر در پیشبرد اهداف شرکت تلاش می کنند:
1. رعایت الزامات قانونی و سایر الزامات مرتبط با استانداردهای سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14001 و سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS 18001 در تمامی فعالیت های ستادی و اجرایی
2. کاهش ریسک های زیست محیطی با انجام اقدامات کنترلی، پیشگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست با مدیریت سبز در راستای اصل پنجاهم قانون اساسی کشور
3. استمرار آموزش و ارتقاء سطح آگاهی پرسنل، فرهنگ سازی و نهادینه کردن رفتار ایمن و رعایت بهداشت در محیط کار
4. استفاده از تجهیزات و ماشین آلات مدرنیزه تا حد امکان و نظارت بر عملکرد کارکنان در جهت کاهش حوادث
در این راستا این شرکت موفق به دریافت گواهینامه تائید صلاحیت ایمنی از وزارت تعاون ، کار و امور رفاه اجتماعی نیز گردیده است.
گواهی صلاحیت ایمنی

واحد مدیریت پروژه 

فرآيند تدوين مدیریت پروژه (PMP) در شرکت محورسازان سدید شامل مستندسازي تمام اقدامات لازم برای تعريف، آماده‌سازی، هماهنگ‌سازی و ايجاد يكپارچگی بين همه برنامه‌های زير مجموعه در طول چرخه عمر پروژه است. اين برنامه همچنين چگونگي اجرا، پايش و كنترل و اختتام پروژه را بيان مي‌كند. محتوای برنامه مديريت پروژه (PMP) بسته به ابعاد، پيچيدگی، نياز سازمان و در نتيجه حوزه‌های دانش مديريت پروژه مورد توجه بسيار متفاوت است. در حالت حداكثری اين برنامه شامل موضوعات و اسناد زير است:

موضوعات تشريح شده برنامه مديريت پروژه :

شرح فرآيندهای انتخاب شده توسط اعضای تيم پروژه
سطح و ميزان پياده‌سازی فرايندهای انتخاب شده
شرح ابزارها و تكنيك‌ها براي اجرای فرآيندهای انتخابی
چگونگی مديريت فرايندهای مديريت پروژه و تعاملات بين آنها (ارتباطات بين ورودی‌ها وخروجی‌ها)
چگونگی اجرای كار برای نيل به اهداف پروژه
چگونگی پايش و كنترل تغييرات
چگونگی بكارگيری مديريت پيكره‌بندی
چگونگی استفاده و حفظ يكپارچگی شاخص‌های عملكردی
شرح احتياجات و تكنيك‌های ارتباطی بين ذی‌نفعان
شرح چگونگی بازبينی‌های مديريتی كليدی در خصوص موضوعات باز و تصميمات معلق

فهرست